طرز تهیه لواشک آلبالو-محبوب و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ی این لواشک خوشمزه:

آلبالو:نیم کیلو

آب:یک فنجان

نمک:1 قاشق چایی خوری

طرز تهیه

ابتدا آلبالو ها را خوب میشوریم و شاخ و برگ هاشو میکنیم. سپس هسته ی آلبالو ها را در میآوریم و با یک فنجان آب اجازه میدیم بجوشه.

بعد از این که شروع به قل خوردن کرد و آب آلبالو رنگ قرمز گرفت آن را از روی حرارت برمیداریم و با یک قاشق چ نمک میریزیم داخل مخلوط کن.

(میتونید از همزن هم استفاده کنید فقط ظرفتون را بزرگ بردارید که ازش موادمون نریزه.

بعد از اینکه خیلی کم به اندازهه ی 15 ثانیه هم زدیم آن ها را برمیداریم و میریزیم توی صافی که یکم آبش کشیده بشه.(خیلی آبش کشیده نشه چون  لواشک خشک میشه).

روی یک سینی یا ضرف بزرگ سلفون میگذاریم و مواد رو روش میریزیم و پخش میکنیم.سپس جلوی نور خورشید به مدت 48 ساعت میگذاریم تا آبش کشیده بشه و حالت لواشک بگیره بعد از این مدت میتونید لواشک را بردارید و لوله یا با قالب به شکل های مختلف در آورید.

                                                                                        نوش جان